Instructiuni & Politica Brand-ului

Instructiuni si informatii speciale cu privire la costumele de baie ADAM&EVE Swimwear:

INSTRUCTIUNI:
Nu spalati costumul la masina de spalat rufe❗ Spalarea se face DOAR manual folosind numai apa rece.
Nu folositi clor sau orice alt produs de albit atunci cand spalati costumul de baie. Poate decolora si deteriora costumul si cristalele aplicate.
Nu va asezati cu costumul de baie pe suprafete abrazive care pot agata materialul si zgaria cristalele aplicate.
Aplicati uleiurile, lotiunile si cremele pentru plaja/bronzare cu atentie, fara sa atingeti costumul de baie.

INFORMATII SPECIALE cu privire la returnarea costumelor de baie ADAM&EVE Swimwear:

ADAM&EVE Swimwear este o colectie de lux si toate accesoriile sunt cusute si aplicate manual.
Fiind considerate lenjerie intima si datorita personalizarii fiecarui costum dupa dimensiunile clientei, ADAM&EVE Swimwear NU ACCEPTA returnarea costumului de baie, dupa ce acesta fost livrat.
Ele nu pot fi spalate si remodificate pentru livrare catre un alt client.
Pentru fiecare costum comandat se incepe executia acestuia in momentul in care clientul a plasat comanda! Costumele ADAM&EVE Swimwear nu sunt costume de baie in serie si ele nu exista pe stoc final, executate.
Costumele din doua piese care contin accesorii, pietre, cristale in lateralele slipului, sunt exclusiv personalizate pentru fiecare clienta in parte, in functie de circumferinta soldului.
Costumele nu se potrivesc pentru persoane plus size, chiar daca dimensiunea cupei poate corespunde tabelului nostru de masuri. Diferenta este de circumferinta totala, nu de dimensiunea cupei.

❗️Conform OUG 34/2014, art.16, lit.e, ADAM&EVE Swimwear isi rezerva dreptul de a NU accepta returnarea sau schimbarea cu alte marimi/modele a produselor care prin natura lor nu pot fi returnate din motive de igiena, cum ar fi produsele de lenjerie intima, costume de baie❗️

De asemenea, nu acceptam niciun fel de retur pentru celelalte produse pe care le comercializam online: accesorii sau bijuterii, tricouri sau ochelari de soare.
Multumim de intelegere.